ZI DE PARIURI | Super meciuri în cupe, pe Bătrânul Continent

Dus e week-end-ul cu meciurile din marile campionate, dar fotbalul de calitate continuă, chiar dacă în cupe. Așa că hai să-ți spunem câteva dintre duelurile de azi, iar tu alege din bogata ofertă Superbet, disponibilă pe site și în aplicație, și distrează-te responsabil!

⚽ OȚELUL – FCSB

Oțelul și FCSB se revăd după ce în 29 iulie, bucureștenii câștigau în campionat la Dunăre cu 2-0, prin punctele lui Octavian Popescu și Compagno. Anul trecut, în toamnă, a fost 0-0 în duelul dintre cele două grupări, disputat în grupele Cupei României. Ultima victorie acasă a Oțelului în fața roș-albaștrilor datează din 26 septembrie 2010, 1-0, în SuperLiga.

⚽ BOLOGNA – VERONA

Luna trecută, cele două echipe s-au întâlnit în campionat, în Serie A, la Verona. Atunci au câștigat gazdele, scor 2-1. La Bologna, Verona nu s-a mai impus de șase meciuri, indiferent de competiție, iar la ultimul duel în Cupă de aici, roș-albaștrii au câștigt chiar cu 4-0.

⚽ STUTTGART – UNION BERLIN

După șase victorii consecutive în campionat, „șvabii” au cedat, în week-end, în fața lui Hoffenheim, scor 2-3. Union vine după 10 înfrângeri consecutive, în campionat și Liga Campionilor și Cupa nu e chiar prima prioritate a est-germanilor. Acum doar 10 zile, cele două echipe se întâlneau în campionat, al Berlin. Atunci a câștigat Stuttgart cu 3-0.

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -