Cristi Dulca, selecționerul naționalei feminine: “Mi-e dor de fotbalul masculin, dar vreau să termin foarte bine acest proiect. Avem șanse pentru EURO”

Cristi Dulca, selecționerul naționalei feminine de fotbal a României, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre programul de anul acesta al echipei, dar și despre introducerea Nations League în calendarul naționalelor feminine.

Dulca spune că o competiție în plus, precum este Liga Națiunilor, va spori șansele României de a ajunge pentru prima dată la un turneu final.

“Nu știu dacă merg la Cupa Mondială de fotbal feminin din Noua Zeelandă, noi n-avem așa buget mare. În Australia și în America e un sport urmărit foarte intens.

Sincer mi-e dor și de fotbalul masculin, dar vreau să-mi termin foarte bine acest proiect și voi vede ce se va întâmpla. Am început pregătirea pentru următoarea perioadă, în februarie vom avea în Cipru un turneu unde vom întâlni Finlanda, Ungaria și Croația, după care vom avea meciuri amicale până în toamnă, când vom începe Nations League, ceea ce e foarte bine pentru noi că s-a introdus această competiție în fotbalul feminin. Șansele noastre pentru participare la un EURO cresc.

E într-adevăr o competiție bună zic eu, cu mai multe meciuri și, încă o dată, pentru România e important că avem șanse să participăm pentru prima dată la un turneu final”, a declarat Cristi Dulca.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -