Vasile Miriuță: “Sunt 4 echipe în față care se vor bate la campionat între ghilimele, că va fi doar una, CFR Cluj. Celelalte se bat la locurile 2-4”

Vasile Miriuță, director tehnic la Minaur Baia Mare, e convins de faptul că CFR Cluj nu va avea adversară în Superligă nici anul acesta, chiar dacă lupta la vârful clasamentului e strânsă.

Totodată, Miriuță a explicat, în direct la Sport Total FM, de ce a renunțat la antrenorat și de ce fotbalul românesc are nevoie de mai mulți foști fotbaliști în funcții administrative, nu doar pe poziții de antrenori.

Am antrenat câțiva ani în Divizia A și chiar m-am simțit foarte bine, dar la ce am văzut în ultimul timp… Ai rezultate, te dă afară că vine ăla care vrea să-l adupe pe ăla, vine ăla care vrea să-l aducă pe celălalt, și așa că m-am scârbit, sincer.

E bine că înceăe campionatul cât mai repede, lumea e dornică să vadă meciuri, jucătorii abia așteaptă șă joace. E foarte bine că sunt aceste echipe în față. Patru echipe se vor bate la campionat între ghilimele, că va fi doar una singură, CFR Cluj, celelalte se vor bate pentru locurile 2, 3 și 4″, a declarat Vasile Miriuță.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -