Carmen Trandafir a fost prezentă în studioul Sport Total FM

Duminică, 11 decembrie, în ultima emisiune „Liga de Weekend” din acest an care a fost realizată de Răzvan Toma, a fost invitată în studio apreciata interpretă de muzică ușoară Carmen Trandafir, aceeași cu care se încheiase și anul trecut respectiva emisiune.

Într-o atmosferă de veselie, așa ca un preambul la apropiatele Sărbători de Iarnă, s-a vorbit și despre sport – bineînțeles despre Qatar 2022 – și despre muzică, și despre realizări, și despre planuri de viitor.

„Îmi place că la postul vostru de radio nu se vorbește doar despre sport și nu se ascultă doar muzică. Se discută despre multe alte lucruri interesante, iar eu încă mai am de învățat. Sunt subiecte, povești interesante, la fel și oameni interesanți, inteligenți, culți, nu doar invitații, ci și ascultătorii care intră în direct.

Îmi place sportul, pentru că îmi place să aud despre performanțe. Sunt legată de sport, pentru că de mică mă uit la meciuri de fotbal și mă relaxează. Bunicul era cel care se uita la televizor în fiecare duminica la meciuri. Așa că am rămas cu această plăcere. De exemplu, atunci când calc, prefer să mă uit și la meci.

La acest Campionat Mondial discutăm în familie și comentăm, ca și când am fi acolo. Au fost implicate Japonia și Belgia. Am ținut cu amândouă, ceva mai mult cu Japonia, pentru că sora mea este căsătorită cu un japonez, iar familia lor locuiește în Belgia”, a spus  printre altele Carmen Trandafir la Radio Sport Total FM.

Pe parcurs, au mai avut intervenții telefonice compozitorul Mihai Alexandru și realizatoarea de emisiuni Dana Istrate, cu care s-au purtat discuții în aceeași notă de bună dispoziție, Carmen cunoscându-se cu ambii.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -