Gică Popescu îl laudă pe Toni Petrea: “Are o ținută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de echipă mare”

Toni Petrea, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, l-a impresioant pe Gică Popescu. Președintele Farului a declarat despre acesta că are stofă de antrenor străin.

Fostul tehnician al FCSB-ului a fost numit la Chindia în septembrie, unde a reușit o serie bună, cu 5 victorii, trei egaluri și doar două înfrângeri.

„Are o ţinută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de antrenor de echipă mare. Vorbeşte despre adversar, despre plusurile adversarului, precizează chiar superioritatea adversarului. Mie mereu mi-a plăcut ţinuta pe care o are Toni Petrea”, a declarat Gheorghe Popescu, potrivit Prima Sport.

Toni Petrea nu a reușit să își învingă totuși fosta echipă, cedând pe teren propriu contra FCSB, scor 2-0.

”Nu cred că în partida cu FCSB merita Chindia mai mult, pentru că diferenţa s-a văzut. În seara aceasta a fost şi diferenţă de valoare, şi diferenţă de atitudine. FCSB a avut mingea, a avut ocazii, cred că rezultatul e unul corect”, a mai spus Gică Popescu, pentru sursa citată.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -