Valeriu Iftime: “Echipa mea e în comă rău. Am bătut palma cu Flavius Stoican”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 9 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Sile Constantin, despre situația dezastruoasă de la FC Botoșani.

„Echipa mea este în comă rău, dar sper să am un antrenor, adică Stoican, să facă ceea ce trebuie să facă. Am bătut palma cu Flavius Stoican. Eu am vorbit cu el acum o lună aproape, cumva să încerc să găsesc o variantă de a colabora cu el. Mie îmi trebuia pe unul citit, care are discurs cu un fotbalist, care este bun motivator și bine înțeles că este vorba de partea umană, dar și condițiile de a se adapta la echipa mea.

Condiția este să se adapteze să crească o echipă tânără, să îi crească în ochi sau să îi pot aduce jucători pentru a îi putea vinde, cam asta este. Nu vreau un antrenor care are pretenții să am buget și să facem performanță, pentru că de asta mă ocup eu și nu e treaba antrenorului să aibă buget”, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

Articole Similare

ZI DE PARIURI | Deschidem săptămâna cu un SuperMeci în SuperLiga

Intrăm într-o nouă săptămână cu un meci de titlu în SuperLiga, Rapid București - CFR Cluj. Un mare derby se joacă și în Grecia,...
- Advertisement -