Bogdan Apostu, omul care a contribuit “din umbră” la calificarea Corvinului în finala Cupei României: “E vorba de multă pasiune și muncă!”

Corvinul Hunedoara a obținut o calificare istorică în finala Cupei României.

Formația hunedoreană a trecut de FC Voluntari în semifinale și se va duela în ultimul act cu Oțelul Galați, pentru câștigarea marelui trofeu. Finala Cupei României se va disputa pe 15 mai, la Sibiu.

Bogdan Apostu este unul dintre oamenii implicați la Corvinul. El a pus umărul, din “umbră”, la această performanță remarcabilă.

Impresarul este omul care se ocupă cu transferurile la Corvinul. Născut în Hunedoara și fan înfocat al Corvinului, Bogdan a povestit, în direct la emisiunea “Fluier final”, ce înseamnă pentru el și pentru istoria clubului această calificare în finala Cupei.

“Expresia potrivită este ‘Corvinul is all around” (trad. – Corvinul e peste tot), pentru că se vorbește foarte mult despre Corvinul după această izbândă istorică care duce echipa pentru prima oară în istoria de 103 ani a clubului în finala Cupei României, cu posibilitatea de a juca cu trofeul pe masă și, mai mult, de a accede în două competiții europene diferite.

Corvinul este la un singur meci distanță de participarea în Europa League sau Conference League. E aproape incredibil ca o echipă din liga a doua să aibă această șansă. Cred că ar fi prima oară în istoria fotbalului românesc când s-ar întâmpla acest lucru.

Acum doi ani și jumătate, când am început acest proiect, clubul nici măcar nu se numea Corvinul, se numea CS Hunedoara. Eu sunt născut în Hunedoara, iar Corvinul este echipa care m-a lansat în fotbalul mare. Probabil că dacă n-ar fi fost vorba despre Corvinul și orașul meu natal, n-aș fi pus atâta suflet și pasiune.

Fiindcă e vorba de multă pasiune și muncă. Acum apar rezultatele, dar să știți că s-a muncit foarte mult în acești ani. Pornind de la primar, care este artizanul principal al proiectului din punct de vedere financiar. Chiar dacă banii nu sunt mulți. E un buget mic chiar și pentru liga a doua.

E meritul tuturor celor implicați aici. Florin Maxim e un antrenor excepțional, am crezut în el de la început. Dacă câștigăm și Cupa, ar merita să câștige titlul de antrenorul anului în fotbalul românesc. Corvinul a ajuns aici după ce a eliminat 3 echipe de Liga 1. Corvinul le-a învins cu scorul total de 8-1. Nimeni nu poate să pună la îndoială această calificare în finala Cupei. Sunt niște băieți incredibili.”, a spus Bogdan Apostu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Bogdan Apostu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -