Bogdan Andone: “Locurile sunt limitate pentru antrenorii români. În Liga 1 avem echipe cu probleme financiare”

Fostul fotbalist Bogdan Andone, a fost prezent in studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 21 martie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre problemele pe care le confruntă antrenorii români.

,,Sunt destul de puține echipe în Liga 1 și 2, sunt foarte mulți antrenori și sunt echipe unde este foarte greu să ajungi și să antrenezi din diferite motive.

Sunt echipe unde nu-ți dorești să antrenezi și știm foarte bine motivele. Sunt mari probleme financiare și ne întoarcem la exemplele: Gaz Metan, Clinceni sau poate chiar Dinamo din păcate. Practic locurile sunt limitate.

Am avut oferte, poate n-am luat deciziile bune la vremea respectivă și ar fi trebuit să accept diferite oferte, una dintre ele foarte bună de la prietenul meu Dani Coman, la Hermannstadt, la începutul sezonului, dar am mai avut tot felul de discuții în străinătate. Mi-aș fi dorit să antrenez într-adevăr în Cipru, pentru că am și jucat 6 ani de zile și cunosc foarte bine campionatul, însă pur și simplu nu s-au legat lucrurile”, a spus Bogdan Andone pentru Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -