Audio | Victor Angelescu crede în șansele Rapidului la titlu: “Toți jucătorii sunt concentrați!”. Ce a spus despre un posibil transfer al lui Albion Rrahmani

Victor Angelescu a vorbit la emisiunea “Fluier final”, de la Sport Total FM, despre sezonul excelent făcut de Rapid până acum. Acționarul giuleștenilor este optimist în legătură cu șansele pentru cucerirea titlului din SuperLiga.

Angelescu spune că obiectivul Rapidului, în prezent, este să reducă diferența de puncte față de liderul FCSB, până la startul Play-Off-ului.

FCSB are un avans de 7 puncte față de Rapid, cu 4 etape rămase din sezonul regular. De amintit că cele două rivale din Capitală se vor duela în ultima rundă, în Giulești.

În plus, Angelescu a vorbit și despre campania de transferuri răsunătoare reușită de Rapid în acest sezon.

“Eu credeam încă de la începutul sezonului că vom fi între primele 3 echipe. Acesta a și fost obiectivul trasat. Cred că ne-am mișcat destul de bine și cu transferurile, și la începutul sezonului, și în iarnă, și sper să ne batem cu șanse reale la titlu.

Avem un departament de scouting foarte bun. Și cred că organizarea din club, în general, este una foarte bună. Am investit în prezent, cu jucători precum Krasniqi, Hasani, Burmaz sau Rrahmani, care pot să facă diferența în acest moment, și am adus și jucători tineri, precum Rareș Pop, Vulturar sau El Sawy.

Încercăm să creștem și viitorul, și prezentul. Avem o formă foarte bună, trebuie s-o continuăm pentru că diferența este încă mare și vrem să intrăm în Play-Off cu un ecart cât mai mic față de FCSB.”, a spus Victor Angelescu, la Sport Total FM.

Victor Angelescu, despre interesul pentru Albion Rrahmani: “Vin scouteri la majoritatea meciurilor”

Întrebat despre posibilitatea ca Albion Rrahmani, golgheterul giuleștenilor, să prindă un transfer în străinătate, Victor Angelescu a precizat că există interes din partea mai multor scouteri și impresari atât pentru atacantul kosovar, cât și pentru alți jucători.

Totuși, discuțiile pentru un posibil transfer ar urma să fie demarate abia în vară, la finalul sezonului.

“Este interes pentru mai mulți jucători, nu doar pentru Rrahmani. Vom vedea. În acest moment nu suntem în discuții avansate cu nimeni pentru că s-a terminat perioada de mercato din iarnă.

Dar la majoritatea meciurilor avem scouteri care vin să ne vadă jucătorii. Vom vedea ce se va întâmpla în vară. În momentul de față, toți jucătorii sunt concentrați pe obiectivele de la club și ne batem la titlu.”, a mai spus Angelescu.

Ascultă aici interviul integral cu Victor Angelescu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -