Andrei Ivan vrea victorii pe linie cu rivalele: “Bucuroși că am luat cele 3 puncte, dar acum trebuie să mergem să învingem FCSB”

Universitatea Craiova a învins campioana CFR Cluj, pe teren propriu, scor 2-0, grație unei duble realizate de Andrei Ivan și se apropie la doar 7 puncte de liderul Farul Constanța.

Omul meciului a vorbit după victoria de aseară despre prestația echipei și spune că drumul spre titlu este foarte lung. Ivan a mai declarat că echipa trebuie să se gândească deja la meciul cu FCSB de la București, unde cele 3 puncte reprezintă singura variantă.

“A fost un meci destul de greu. Am jucat contra campioanei. Am făcut un joc foarte bun. Suntem bucuroși că am luat cele 3 puncte. Dar acum trebuie să ne gândim la meciul cu FCSB. Trebuie să mergem la București și să învingem FCSB.

Va fi un drum foarte lung până la titlu. Mai sunt 5 partide din sezonul regulat. Trebuie să lăsăm capul în pământ și să muncim mult mai mult”, a declarat Ivan.

Universitatea Craiova va înfrunta FCSB în deplasare, duminică, 19 februarie, de la ora 20:00.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -