Violonistul Mani Neumann, interviu de colecție la Sport Total FM, în dialog cu Narcis Drejan

Mani Neumann, celebrul violonist care a cântat alături de Phoenix, a dialogat cu Narcis Drejan, la emisiunea Fluier Final, într-un interviu de colecție.
Mani Neumann, supranumit şi Der Teufelsgeiger (Violonistul Diavolului), a vorbit despre pasiunea sa despre fotbal, declarându-se mare fan Borussia Dortumnd, dar recunoaște că în Champions League îi simpatizează și pe bavarezii din Munchen.
Violonistul a vorbit despre perioada Phoenix, despre piesele sale preferate, despre România de dinainte și după comunism, dar și despre turneul său prin țară alături de Trio farfarello, care va debuta pe în Oradea în 16 februarie, se va încheia la București în data de 6 martie și cuprinde orașele Arad, Cluj-Napoca, Timișoara, Reșița, Petroșani, Sibiu, Brașov, Sighișoara, Târgoviște, Ploiești, Buzău și București.
Mani Neumann este considerat un maestru al viorii şi blockflöte. Modul său de a interpreta – melancolic, sălbatic ori excitant – este întotdeauna autentic, nonconformist şi imposibil de copiat. Mani este cunoscut în România şi ca urmare a activităţii sale de violonist în legendara formaţie Phoenix în cadrul căreia a cântat din anul 1978. A fost onorat cu premiul MTV – Lifetime Award şi decorat de Preşedintele României cu ordinul „Meritul cultural” în gradul de „Cavaler” pentru merite culturale deosebite aduse României. Din 1981 cântă împreună cu Ulli Brand în formaţia farfarello.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -