Dan Petrescu, după Univ. Craiova – CFR Cluj 2-0: “Mă îngrijorează tot! Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute”

CFR Cluj a pierdut în Bănie, scor 2-0 cu Universitatea Craiova, bifând a treia înfrângere în ultimele 5 meciuri de Superligă. Ardelenii se află pe poziția secundă, la un punct în spatele Farului.

Dan Petrescu a vorbit după meci despre maniera de arbitraj, dar și despre evoluția jucătorilor săi, sub așteptările sale.

”Am început bine, am dat și gol, fază de penalty, după care cei de la Craiova au revenit. În repriza a doua, joc confuz, apoi a fost un cadou al nostru, dar nu mai putem schimba nimic. Apoi a fost un gol deviat, s-a spart zidul. Cei de la Craiova, de pe bancă, au intrat bine.

Noi suferim a doua înfrângere la rând, dar am mai trecut prin asta.

Nici jucătorii mei nu s-au ridicat la nivelul așteptat, deci poate și eu am o parte de vină. Dar ei trebuie să dea mai mult.

Mă îngrijorează tot, că luăm goluri, nu că nu dăm. Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute. E greu să avem pretenții dacă pierdem. Apărarea nu mai este ce a fost, se vede. În alți ani nu pierdeam așa și nu luam, atâtea goluri.

Mai avem și Europa și Cupa României, așa că e clar că trebuie să facem o analiză”, a declarat Dan Petrescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -