Bogdan Vasiliu și-a luat gândul de la titlu: “CSM București s-a dus la 9 puncte. Clar obiectivul e acum locul 2”

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid București, spune că titlul pentru echipa feminină de handbal nu mai reprezintă un obiectiv realizabil, iar locul 2 este ținta pentru acest sezon. Giuleștencele se află pe locul 3 în prezent, la 3 punct în spatele Gloriei Bistrița și la 9 în spatele CSM București.

Șeful din Giulești spune că ritmul infernal pe care echipa l-a avut anul acesta, cu 2 meciuri pe săptămâna, în Liga Florilor și în Liga Campionilor, și-a spus cuvântul.

“Ritmul de meciuri miercuri-duminică, deplasările lungi, toate își spun cuvântul. La meciul cu Metz n-am avut 2 jucătoare de bază și oboseala se resimte. Chiar vorbeam cu ele, nu e ușor. Și din cauza aceasta am pierdut contactul cu CSM București, s-au dus la 9 puncte. Clar obiectivul e acum locul 2 și să mergem să jucăm în Liga Campionilor”, a declarat Vasiliu.

Întrebat dacă se poate face ceva pentru ca jucătoarele românce să crească și să evolueze mai mult în campionatul intern, Bogdan Vasiliu a spus:

“Se poate face și fiecare dintre echipele enumerate au centre și academii de handbal puternice. Și Bistrița și CSM-ul și noi am început, am construit în ultimii ani. Sigur că se poate, dar trebuie timp, n-ai cum peste noapte și totul trebuie coordonat de la Federația Română de Handbal, printr-un program serios și pe termen lung. Părerea mea e că trebuie să facă ce au făcut francezii acum 20 de ani, un program și o strategie clare pentru dezvoltare”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -