Alex Savin: ,,Am ajuns să joc în Franța și pentru mine este o mare bucurie”

Alex Savin, jucător de rugby al echipei naționale, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 3 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre transferul său de la CSA Steaua la Chambéry.

,,Am ajuns să joc în Franța și pentru mine este o mare bucurie. Am mai avut oferte din Franța pe parcursul anului, doar că eu am avut o înțelegere cu cei de la CSA Steaua, prin care eu am prims că voi rămâne până la finalul sezonului să-i ajut să ajungem până în finala campionatului și mi-am respectat decizia. Am fost contactat prin agentul meu și mi-au propus să merg la FC Grenoble Rugby, însă mi-am respectat promisiunea făcută de cei de la CSA Steaua. Pe parcursul verii, am fost contactat de antrenorul de la Grenoble, care mi-a spus că se mută la echipa din Chambéry și dorește să facă o echipă care să promoveze cu ea cât mai sus în prima ligă și am zis că voi fi de acord să merg alături de el.

Stadioanele de aici au condiții foarte bune pentru toți practicanții de sport și nu e o diferență foarte mare între echipele din prima liga și ligile inferioare.

Eu sunt în Frranța de două săptămâni, după finalul campionatului din România, am mai stat o săptămână și am plecat în Franța. Am ajuns aici, am avut teste fizice, controale medicale, iar de o săptămână și jumătate mă antrenez cu echipa. Am început să mă adaptez, deoarece echipa este un grup tânăr, iar antrenorii sunt super buni”, a spus Alex Savin la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -