Alex Conovaru: ,,Cumva te obișnuiești cu înfrângerile. Au fost tot felul de antrenori, dar tot timpul jucătorii sunt nemulțumiți”

Alex Conovaru, actor și membru DDB, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 4 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre situația în care se află Dinamo și de ce Mircea Rednic este susținut în continuare de suporteri.

,,Aseară eram foarte nervos, adică chiar m-a supărat, este normal să fiu așa după o înfrângere ca cea de aseară. Știam că urmează să fiu invitat la Grigoroiu de dimineață și mă gândeam, Doamne…, ce zi și-a ales, parcă a simțit.

Cumva te obișnuiești cu răul ăsta, te obișnuiești și cu înfrângerile chiar dacă sunt rușinoase, și chiar dacă doare acest lucru. Mă cuprinde așa un sentiment de scârbă, nu neapărat legat de Dinamo, ci legat de tot fotbalul românesc, de tot ce se întâmplă, de puterea asta a jucătorilor de a schimba un antrenor. La Dinamo, în ultimii 10 ani, cum s-au supărat jucătorii pe câte un antrenor, ăla a plecat, întotdeauna.

Jucătorii fac grevă, cum s-a întâmplat și cu Dusan Uhrin, în debutul sezonului ăsta, nu au vrut ei să joace niște meciuri amicale, iar antrenorul acela a spus că nu are cu cine să se înțeleagă în vestiar și a plecat. Au fost tot felul de antrenori, dar tot timpul sunt ei nemulțumiți că facem două antrenamente pe zi și multe altele. Nu spun că Rednic e ușă de biserică sau Rednic este antrenorul sfânt, de care nimeni nu se atinge, dar tot timpul sunt antrenorii problema, jucătorii chiar nu pot fi schimbați?

L-ai adus pe Rednic în mijlocul sezonului, ăsta a adus niște jucători străini, dar vaide capul lor, refuzați de toate echipele și ai aștepetări să rupă gazonul de pe Ștefan cel Mare sau pe stadioanele patriei. Trebuie să fim serioși. Le trebuie un anumit timp să se împrietenească unii cu ceilalți”, a spus Alex Conovaru la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -