Adrian Porumboiu dezvăluie meciurile furate din Liga 1: ,,Stau la șampanie după meciuri și li se cumpără Mercedesuri”

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 4 decembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre arbitrajele din Liga 1.

Foto: ProSport

,,Pe mine nu mă miră aceste arbitraje sub nicio formă, pe dvs. ar trebui să vă convingă că ceea ce spun de ani de zile, se întâmplă în fiecare an și lucrulile merg mai departe. De fapt, asta ne caracterizează, vedeți niște nenorociri extrem de mari și în societate cu corpuție de te doare capul, și lucruri care ne îngrozesc, iar noi ne gândim că în fotbal s-ar putea întâmpla ceva în bine. Aici lucrurile sunt clare, trenul merge regulat și lucrurile se petrec. Arbitrul Petrescu a mai dat asemenea ajutoare și în alte meciurile când CFR-ul a fost la greu. Acolo tătucul lor din acele vremuri a ajuns la CFR, deci lucrurile sunt într-o normalitate, nu trebuie să mai convingem pe nimeni.

Nu poți spune că un arbitru e slab pregătit când e vorba de un henț, dar probabil că pentru ei henț cu mâna nu există. Cădem în derizoriu, dacă nu înțelegem că se întâmplă aceleași lucruri, care au și antecedente.  Lucrurile sunt foarte evidente, deci ce să comentăm? 

Nu avea sens să mai continui, într-o atmosferă în care nu dai, nu ai! De aceea am decis să renunț, de unde să ai puncte dacă nu îți faci relațiile și să poți să faci aranjamente. În istoria ligii 1, mă refer la ultimii 32 de ani, eu nu cred că sunt 3 sau 4 campioane câștigate pe drept. Dacă ei sunt implicați la club, dacă ei au relații cu cluburile prin intermediari direcți, dacă stau și beau șampanie după meciuri cu ei, dacă li se cumpără Mercedes arbitrilor și știi treaba asta, despre ce vorbim?

Dacă ar fi după mine, am observat că cei de la Chindia Târgoviște sunt furați, nu e meci care să nu fie furați. E greu de explicat de ce se întâmplă la Târgoviște, îmi e milă de Săndoi, nu știu ce inimă și ce ficat mai are omul acela în el. Meci de meci e tâlhărit la drumul mare”, a spus Adrian Porumboiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -