Emil Săndoi, după ce a fost furat de arbitri: ,,Sunt puțin amărât și puțin dezamăgit, pentru că în ultima perioadă ni se întâmplă doar nouă”

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 5 decembrie, pentru a discuta cu realizatorii Răzvan Toma și Vasile Constantin și Răzvan Toma, despre dezavantajarea echipei Chindia Târgoviște.

,,A fost un meci în care să zic așa CFR-ul a adjudecat prima repriză, pentru că noi am început destul de ezitant, parcă cu teamă, nu îmi explic de ce, au reușit să și puncteze, dar după aceea cred că noi am crescut în joc și a doua repriză cred că a fost a noastră, pentru că am avut oportunități și chiar șuturi, cred că am fost mai periculoși în a doua repriză. 

M-am uitat pe statistică și până la urmă suntem la egalitate, și ca posesie, și ca șuturi spre poartă, și ca șuturi spre poartă, și ca atacuri sau ca atacuri periculoase, deci până la urmă cred că ar fi fost mai corect un rezultat de egalitate. Până la urmă a venit și aceea fază dubioasă, pentru că din acest motiv sunt puțin amărât și puțin dezamăgit, pentru că în ultima perioadă ni se întâmplă doar nouă.

Din acest motiv sunt puțin îngrijorat, pentru că altefel ați văzut, noi am pierdut câteva meciuri acasă, dar vă dau câteva exemple, cu FCSB-ul de exemplu am jucat 90 de min. cu prelungiri cu tot, am luat gol din 11 m. în min. 98. După aceea, cu Rapidul dacă vă aduceți aminte, doi jucători eliminați, reușim să deschidem scorul, suntem egalați repede, facem 2-1 și suntem egalați dintr-o poziție clară de offside, în prelungirile partidei. După aceea, am jucat acum cu CFR-ul și ați văzut că prima fază la golul lui Omrani, eu zic că e henț clar acolo, eu nu știu hențul clar făcut de Costache, pentru că eu am făcut capturi de pe imagini și de aceasta am și declarat după joc.

Am făcut captură de pe imaginea jocului cu FCSB, când au primit penalty în ultimele secunde ale jocului cu noi, la un presupus henț al lui Iacob și am făcut captură și aseară la imaginea lui Costache, când își preia mingea cu mâna, nu e nicio diferență. Eu din acest motiv mă întreb, de ce atunci a fost judecat împotriva noastră și acum tot împotriva noastră. La meciul cu Rapidul a fost același lucru, a spus toată lumea că nu a fost nicio intenție, al doilea roșu pe care l-am primit să rămânem în 8 oameni, până la urmă mă mir că am reușit să scoatem un rezultat pozitiv, v-am zis astea sunt niște aspecte care mă dezamăgesc și mă pun pe gânduri”, a spus Emil Săndoi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -