Adrian Mititelu vrea în play-off și cere rejucarea cu Sepsi: “Cred că avem 50% șanse. Nu cred că FRF își permite să nu rejucăm meciul cu Sepsi”

FCU Craiova 1948 a învins aseară pe FC Voluntari, scor 2-1, după ce a fost condusă la pauză cu 1-0 de către ilfoveni. În urma succesului, oltenii au urcat pe locul 7, la 5 puncte de play-off.

Adrian Mititelu încă speră la play-off și pune din nou presiune în declarații în cazul meciului pierdut la masa verde cu Sepsi Sf. Gheorghe. Patronul oltenilor spune că nu crede că FRF își va permite să lase lucrurile așa și cere rejucarea partidei.

„Le-am transmis înainte că va fi un meci foarte greu. Am studiat echipa din Voluntari și exact ce am anticipat s-a întâmplat. Trebuie să recunoaștem că am avut și șansă. O parte din ghinionul din turul campionatului s-a recuperat azi. Am demonstrat că putem bate pe oricine. Să știți că Voluntari e o echipă foarte grea, o echipă care se pune pe două rânduri și are contraatacuri periculoase.

Azi am depășit un hop important și am început să cred cu adevărat la calificarea în play-off. Cred că avem 50% șanse! Nu cred că Federația își va permite ca meciul cu Sepsi să nu se rejoace. Ce puteam să fac eu, dacă nu aveam nicio atribuție de organizare? Cred că domnul Răzvan Burleanu va lua piciorul de pe accelerație și va lăsa Comisiile să ia singure deciziile.

Ei sunt noii noștri rivali, după CSU și Rapid. Ăștia sunt rivalii noștri. Acum suntem și cu Sepsi. Refuz să cred că domnul Burleanu acceptă ca Sepsi să meargă așa în play-off. Ei ne pot bate și pe teren, sunt o echipă bună”, a declarat Mititelu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -