Deian Sorescu îi răspunde lui Gigi Becali: “Am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo”

Gigi Becali a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că Deian Sorescu nu mai e la nivelul la care era când juca la Dinamo și că speră ca acesta să se acomodeze cât mai repede la FCSB.

“Bă, el era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoții, stai, tată, că intră Crețu. Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în față și nu urcă, așa cum o făcea… Nu faci așa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”, a spus atunci Becali.

Jucătorul i-a răspuns patronului și spune că e normal să nu aibă același randament, pentru că e alt sistem de joc și e nevoie de adaptare.

„E normal când schimbi echipa. E alt sistem, sunt alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Și aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei.

Am muncit, am făcut un meci bun și înscris destul de repede. Păcat, dar asta e. Când nu reușim să dăm al doilea gol, se întâmplă să luăm gol în minutul 90. Ne afectează pentru că am pierdut două puncte acum și la meciul cu Farul, puncte care erau foarte importante pentru noi”, a declarat Sorescu, potrivit DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -