Ilie Dumitrescu îi dă sfaturi lui Gigi Becali: ” Trebuie să-i spună cineva și lui Gigi: Mută-l mai în față pe Deian Sorescu!”

Gigi Becali s-a plâns că Deian Sorescu nu mai dă același randament pe care-l avea pe vremea când juca la Dinamo, iar jucătorul i-a răspuns, afirmând că acest lucru este normal, pentru că la FCSB joacă în alt sistem de joc, pe altă poziție.

Ilie Dumitrescu l-a sfătuit pe Becali, în direct la TV, să-l mute pe Sorescu în banda stângă, iar Omrani să rămână vârf.

„Sorescu poate să joace și mijlocaș de bandă, în stânga. Trebuie să-i spună cineva și lui Gigi Becali. Mută-l mai în față pe Deian! A jucat și la echipa națională acolo. Poți să mai lucrezi la chestia asta.

Lasă-l pe Omrani vârf, bagă-l pe Sorescu mai sus și fundaș lateral pe Haruț sau Pantea. Schimbă cumva, fă ceva ca să acoperi puțin zonele. În meciul cu Universitatea Craiova, Cordea stătea bine, iar pe partea opusă era un dezechilibru. Omrani în bandă nu e ce trebuie. Nu face deloc faza defensivă”, a declarat Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -