Adrian Mititelu Jr. a primit interzis 1 an pe stadioane de la Jandarmerie, după incidentele din meciul cu Rapid

Adrian Mititelu Jr. a primit interzis pe stadioane timp de un an din partea Jandarmeriei, după incidentele ce au avut loc în meciul cu Rapid, disputat la Mioveni.

În minutul 73, o sticlă de apă a fost aruncată spre teren din zona celor de la FC U Cravioa 1948, iar Cristian Săpunaru s-a dus extrem de nervos către oficialii craioveni, cărora le-a reproșat gestul.

În imagini apare și Adrian Mititelu Jr., care a declarat după meci că un oficial de la clubul condus de acesta a aruncat sticla de apă spre arbitru, nu spre Săpunaru. Jandarmeria s-a autosezisat, iar AS.ro scrie că persoana sancționată cu interzicerea accesului pe stadioane timp de 1 an este chiar Adrian Mititelu Jr.

”Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an.

Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare.

Reamintim că, persoanelor care săvârșesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, a transmis Jandarmeria.

S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, nicio secundă. Nu s-a pus problema să creăm un conflict”, a spus Mititelu Jr. la finalul meciului.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -