Antonio Conte revine în Premier League. Italianul a semnat cu Tottenham

Antonio Conte a semnat un contract cu Tottenham, valabil până pe 30 iunie 2023, cu opțiune de prelungire, a anunțat clubul londonez.

Antrenorul italian în vârstă de 52 de ani se întoarce în Premier League, unde a antrenat altă echipă din Londra, pe Chelsea, în perioada 2016-2018.

“Sunt foarte fericit că m-am întors să antrenez și mai ales că o fac în Premier League, la un club care are ambiția de a fi din nou în prim-plan. Tottenham are condiții extraordinare și unul dintre cele mai bune stadioane din lume.

Abia aștept să încep munca, pentru a transmite echipei și fanilor pasiunea, mentalitatea și determinarea care m-au distins mereu, ca jucător și ca antrenor.

Vara trecută nu am putut veni, pentru că relația mea cu Inter era încă prea recentă și eram prea implicat, din punct de vedere emoțional, cu finalul de sezon, așa că am simțit că nu era momentul potrivit pentru a mă întoarce în antrenorat.

Dar entuziasmul contagios și determinarea lui Daniel Levy, care are încredere în mine pentru a facea această treabă și-a spus cuvântul. Acum, că oportunitatea a apărut, am ales să o accept cu mare convingere”, a spus Antonio Conte.

Gazzetta dello Sport scrie că italianul va avea un salariu de 1 milion de euro pe lună, alături de un buget de transferuri de peste 170 de milioane de euro.

Italianul îl înlocuiește pe banca lui Tottenham pe Nuno Espirito Santo, demis după doar câteva luni.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -