Nadal își anunță revenirea pe teren într-un turneu demonstrativ la Abu Dhabi. Spaniolul pregătește revenirea oficală la Australian Open

Rafael Nadal, care s-a confruntat cu accidentări încă de la începutul anului, și-a anunțat revenirea pe teren la turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship, din Abu Dhabi, în perioada, 16-18 decembrie, în luna decembrie.

Spaniolul s-a retras de la Wimbledon și Jocurile Olimpice, iar ultima oară când a jucat într-un meci oficial a fost în august, la Citi Open de la Washington.

“Planul meu este să joc la Abu Dhabi, în decembrie, şi la un turneu ATP, înainte de a juca la Australian Open. Este obiectivul meu şi lucrăm din greu pentru ca acest lucru să se întâmple.

Nu ştiu exact când mă voi întoarce, dar pot spune că obiectivul meu este să încerc să mă întorc la Abu Dhabi, în decembrie, şi apoi, bineînţeles, pentru începutul noului sezon, în ianuarie.

Accidentarea de la picior mai trebuie să se amelioreze puţin, dar deja mă antrenez aproape o oră şi jumătate pe zi, aşa că asta este un lucru pozitiv”, a declarat Nadal la un eveniment al unui sponsor, la Paris.

Rafael Nadal va încerca să caștige al 21-lea titlu de Grand Slam la AO 2022. Novak Djokovic ar putea să nu fie prezent, pentru că autoritățile australiane au anunțat că niciun sportiv nevaccinat nu va putea sosi în țară. Sârbul a declarat public că este împotriva vaccinării obligatorii, iar recent a spus că nu va dezvălui dacă s-a vaccinat împotriva Covid-19.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -