Naționala României a fost la un pas să piardă la masa verde meciul cu Islanda. “Am reușit în ultima secundă să rezolvăm”

Naționala României întâlnește, în penultimul meci al preliminariilor CM 2022 din Qatar, pe Islanda, iar o victorie rezolvă în proporție de 99% calificarea la baraj.

Se pare că “tricolorii” au riscat să piardă la masa verde partida cu Islanda, din cauza restricțiilor impuse de guvern, în care se specifică faptul că unitațile de cazare pot accepta doar persoane vaccinate sau trecute prin boală, nu și pe cele cu test negativ.

Având în vedere că nu toți fotbaliștii islandezi sunt vaccinați sau au avut Covid-19 recent, s-ar fi aflat în imposibilitatea să se cazeze în România.

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, spune că s-a obținut o derogare “în ultima secundă”.

”Noi nu sutem factor de decizie. Dar, din fericire, am reușit în ultima secundă să rezolvăm această situație a Federației de Fotbal pentru meciul cu Islanda. Ca jucătorii să aibă o condiție specială, să se poată caza și să poată veni în România să joace.

Era o problemă, pentru că nu veneau și pierdeam cu 0-3”, a spus Eduard Novak, la o conferință de presă.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -