Adrian Mihalcea a pornit în start lansat spre Liga I

După nouă etape Unirea Slobozia este singura echipă neînvinsă din Liga a II-a, antrenorul Adrian Mihalcea reușind să betoneze o defensivă peste cele ale rivalelor în lupta pentru promovarea în Liga I.

„Arătăm bine, e loc și de mai bine, am prins încredere odată cu trecerea etapelor și chiar dacă n-avem un joc spectaculos – nici nu putem avea – avem, în schimb, un joc eficient. Pentru mine asta contează în momentul de față”, a punctat Adi.

O deloc ipotetică promovare în prima ligă ar fi un eveniment istoric la care visează întreaga urbe. Deja în planurile edililor a prins contur construirea unei noi și moderne baze sportive.

Din continuarea discuției cu Narcis Drejan aflăm că la împlinirea dorințelor contribuie liniștea și unitatea de grup. „ La noi și șoferul de pe autocar ne ajută cu orice este nevoie. Știam de lucrul acesta și el a fost unul dintre motivele pentru care m-am întors la Slobozia. Îmi doream mult să am liniștea asta; noi, antrenorii, ca ansamblu, suferim când conducătorii nu au răbdare.”

Firesc, au fost cântărite șansele de calificare la Euro, privite prin prisma apropiatelor meciuri cu Belarus și Andorra. Eventuala obținere a celor șase puncte ar putea fi hotărâtoare, mai ales că pot interveni și posibile poticniri ale rivalelor în meciurile lor directe.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -