Iosif Rotariu mizează pe șansa nepotului

 

Dorin Rotariu revine în fotbalul românesc și semnează cu FCSB! Chestie care i-a supărat foarte pe fanii dinamoviști, care îl  și vedeau drapat în alb-roșu. Fiindcă, să ne amintim, Dorin se transferase, în 2013, de la Poli Timișoara la Dinamo, unde a devenit favoritul suporterilor și nu numai, pentru că jocul său era admirat la unison de iubitorii fotbalului.

Era firesc, așadar, să fie urmărit de impresari, astfel că, în 2017, schimbă „Groapa” cu Jan Breydel, arena belgienilor de la Brugge. Mai departe, după escale pe la Mouscron și AZ Alkmaar, din 2019 evoluează în Kazahstan, la FC Astana. Aici stă mai puțin de doi ani și ajunge în Balcani, la campioana Bulgariei, Ludogoreț. Din ianuarie 2022 până în vara lui 2023 joacă la Atromitos Atena. Revine pentru scurt timp la Ludogoreț și cam atât. Liber de contract este atras de oferta  lui Gigi Becali și alege FCSB.

Pentru a doua oară, în mai puțin de o lună, emisiunea „Fluier final” îl are ca interlocutor pe Iosif Rotariu, subiectul fiind decizia nepotului rătăcitor.

Opțiunea lui Dorin este considerată inspirată, ținând cont de faptul că FCSB este lider și cu  șanse certe la titlu. Nivelul  superior al echipelor la care a jucat și faptul că s-a antrenat continuu, îl vor ajuta să scurteze perioada de acomodare.

Întreaga declarație a lui Iosif Rotariu poate fi ascultată în înregistrarea alăturată.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -