Actorul Sorin Sandu și PR-ul Simona Iordache au fost prezenți în studioul Sport Total FM

În emisiunea Trafic Sport de vineri, 11 noiembrie, realizatorul Răzvan Toma i-a avut invitați în studio pe actorul Sorin Sandu și PR-ul Simona Iordache, de la Teatrul “Stela Popescu”.
“Sunt actor la Teatrul «Stela Popescu», am făcut și fac televiziune, am făcut și puțin radio. Am fost actor timp de 10 ani la Teatrul Masca, am mai trecut și pe la Teatrul Valah din Giurgiu. Sunt un om pasionat de teatru și de literatură, mai scriu și poezie, am două cărți publicate, cam ăsta sunt eu pe scurt, dar vă invit la Teatru «Stela Popescu» să mă vedeți acolo. De loc sunt din Alexandria, m-am născut acolo, în 1973. Am prins vremuri trecute interesante, așa că pot face niște comparații despre cum era și cum este.
Am plecat din Alexandria imediat după ce am făcut armata, am intrat la ASE în al doilea an de după liceu, dar am plecat de acolo căci nu m-am ținut de treabă. Nu am fost un băiat rău, doar că așa a fost să fie pentru că nu mă atrăgea. Deoarece nu mai eram student, m-au luat în armată lungă, ajungând la Drăgășani, la jandarmi, iar acolo era o unitate corecțională pentru ofițeri. După ce am revenit acasă, am muncit și am zis că nu se poate să nu fac facultate. Am învățat matematică și fizică și m-am dus la Politehnică, simțind că acolo era șansa mea. Am terminat Mecanică Fină, microtehnică și optică. Însă n-am lucrat niciodată ca inginer pentru că imediat ce m-am văzut cu studii superioare, am mers la teatru pentru că de fapt acesta era visul meu”, a spus Sorin Sandu la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -