Săpunaru, îninte de derby-ul cu FCSB: “Cu o zi înainte o să cam tremure șortul pe câte unii. Eu n-am văzut Steaua să retrogradeze”. Rapid așteaptă peste 30.000 de suporteri

Rapid – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională, iar atmosfera se anunță una de zile mari. Rapidiștii au anunțat că au vândut 10.500 de bilete, alături de cele 3000 de abonamente, cu 4 zile înainte de meci.

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a făcut ieri anunțul: „Până acum jumătate de oră s-au vândut 10.500 de bilete și mai avem încă 3000 de abonamente. Eu spun că vom juca cu casa închisă, dar minim vor fi 35.000. FCSB a primit 8.600 de bilete”.

Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenulor, a prefațat derby-ul de duminică și spune ce meciul este unul dintre cele mai importante ale anului, atât pentru jucători, cât și pentru suporteri.

„În primul rând, înseamnă ceva enorm pentru suporterii noștri, unul dintre cele mai importante meciuri ale anului. Am arătat ca o echipă unită, care și-a dorit să joace fiecare meci la victorie, indiferent de rezultate. La noi, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogradare. Dacă vom avea o echipă puternică și putem să ne clasăm mai sus, este cu totul altceva”, a spus Săpunaru, la Digi Sport.

Totodată, Săpuaru a reluat discursul conform căruia, în opinia lui, FCSB este Steaua.

“Nu mi se pare normal ca o echipă să fie împărțită în două. Eu n-am văzut Steaua să retrogradeze. Au și cei de la CSA dreptate pentru că au palmaresul. Pentru noi, restul, echipa care e în prima ligă rămâne Steaua, pentru că nu a retrogradat. Astea sunt treburile lor, suporterii au nevoie de o singură echipă, nu de două echipe”, a explicat Săpunaru.

Derby-ul de duminică se poate desfășura cu fani în tribune la 75% din capacitatea stadionului, conform reglementărilor în vigoare, adică 41.000 de spectatori.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -