Victor Becali: “Rapid e revelație până acum, cine credea? O echipă bună, joacă fotbal”

Victor Becali a fost invitat în emisiunea Execuții matinale, de la Sport Total FM, unde a discutat despre transferuri, despre situația antrenorilor români care nu sunt bine văzuți peste hotare din lipsa rezultatelor fotbalului românesc, dar și despre derby-ul de duminică dintre FCSB și Rapid.

Impresarul spune că meciurile fără spectactori nu au niciun farmec, iar revenirea echipelor de tradiție în Liga 1 reprezintă un mare plus.

“Este vizibilă diferența, ce înseamnă să joci cu spectatori. Să te uiți la un FCSB cu Rapid, sau chiar și cu Dinamo, în situația în care este, că se duc suporterii, este altceva. Pare meciul altfel. Și slab dacă este, tot pare mai bun.

Rapidul e revelație până acum. Cine credea că face 10 puncte? O echipă bună, joacă fotbal, au făcut transferuri reușite și cred că le mai trebuie un atacant, o echipă care joacă frumos. FCSB încearcă și joacă în stilul FCSB. Eu cred că va fi un meci foarte bun și cu spectacolul din tribună vom asista la o partidă frumoasă”, a spus Victor Becali.

Întreaga discuție poate fi ascultată mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -