ZI DE PARIURI! Derby-uri și finala Cupei Spaniei, în SuperOferta de sâmbătă

O sâmbătă încinsă în Superliga și în fotbalul european: avem câteva dueluri tari de tot, iar în Spania se decide câștigătoarea Cupei.

Așa că hai să-ți spunem câteva dintre meciurile de sâmbătă, iar tu descoperă bogata ofertă Superbet, disponibilă pe site și în aplicație, și distrează-te responsabil!

RAPID – CFR CLUJ

Un meci în care pentru ambele echipe nu există decât varianta victoriei, pentru a mai liniști spiritele. Rapid a pierdut în primele două etape din play-off și mai are șanse minime la titlu, iar CFR Cluj tocmai s-a despărțit de Adrian Mutu, după parcursul slab din Superliga și eliminarea umilitoare din Cupă, în fața Corvinului.

ATH. BILBAO – MALLORCA

Finală neașteptată în finala Cupei Spaniei. Dacă Athletic Bilbao e o prezență obișnuită, cu 40 de prezențe în ultimul act (23 de trofee), Mallorca este marea revelație. Cu toate acestea, formația din Baleare a câștigat competiția în 2003, mai recent decât bascii, care așteaptă un succes de 40 de ani.

AS ROMA – LAZIO

Un nou episod din Derby della Capitale, în acest weekend. AS Roma este gazdă în al treilea duel stagional cu Lazio, în etapa a 31-a din Serie A, în precedentele două marcându-se un singur gol: cel reușit de biancocelesti, care și-au eliminat astfel mare rivală din Cupa Italiei. În total, sunt 4 meciuri directe la rând în care formația giallorossa nu a reușit să înscrie contra lazialilor.

SPORTING – BENFICA

La doar 4 zile după ce s-au întâlnit în returul semifinalelor din Cupa Portugaliei, cele două rivale din Lisabona sunt din nou față în față. De această dată, pe terenul lui Sporting, în campionat. Benfica a ratat calificarea în ultimul act și vrea să se revanșeze în lupta pentru titlu. Alb-verzii sunt lideri, cu un singur punct avans, astfel că un succes i-ar transforma în mari favoriți să devină campioni.

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi? 

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -