Leo Grozavu, explicații după ce și-a încheiat aventura la Poli Iași: “Am simțit că jucătorii nu răspund la stimuli”

Leo Grozavu și-a încheiat aventura la Poli Iași după înfrângerea în fața lui FC Botoșani, scor 1-2, din etapa a 2-a a Play-Out-ului din SuperLigă.

În direct la emisiunea “Execuții matinale”, antrenorul a povestit ce s-a întâmplat în ultima perioadă la formația din Copou.

Grozavu consideră că jucătorii săi nu mai răspundeau la stimulii pe care îi folosea, așa că singura soluție pentru a depăși “blocajul” era reprezentată de o reîmprospătare la nivelul băncii tehnice.

“Nu prea am avut timp să mă bucur de vacanță, dar o să mă relaxez un pic. Îmi încarc bateriile. Ar fi culmea să spun că mi-am dorit (n.r. – să plece de la Poli Iași). Dar se întâmplă. În cariera unui antrenor sunt și astfel de momente. N-avem ce să facem. Nu e nimic anormal.

Am lucrat foarte bine, am colaborat foarte bine și am rămas într-o relație extraordinară (n.r. – cu cei de la club). S-a întâmplat ceva în ultima perioadă, am simțit niște lucruri și am hotărât de comun acord că e mai bine să încetăm colaborarea pentru binele echipei.

Probabil era nevoie de un alt stimul. Am simțit că jucătorii nu răspund la stimulii pe care i-am transmis, mai ales la ultimele două meciuri. Asta este, mergem înainte. Eu cred că echipa se va salva. Chiar cred, nu doar o spun.

Era un blocaj, ca să spun așa. Au fost mici detalii care de fiecare dată au făcut diferența în defavoarea noastră. Am pierdut foarte multe puncte de-a lungul campionatului. Dacă ar fi să facem o analiză, puteam să fim lejer în Play-Off.

Au fost și greșeli împotriva noastră, fie de arbitraj, fie de altă natură. Plus că noi am greșit foarte mult, bineînțeles. Și toate lucrurile astea s-au contorizat.”, a declarat Leo Grozavu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Leo Grozavu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -