Vivi Răchită: “I-am spus lui Niculae să-și vadă de păsările lui. M-a acuzat de rasism, dar eu m-am referit la pescăruși și egrete”

Valeriu Răchită, fost antrenor principal al Petrolul Ploiești, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 28 septembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre scandalul iscat după ce s-a legat de Miță Iosif. 

,,Când am mai spus de Miță Iosif, că nu are ce căuta în Liga 1, că este mai bine în tribună pentru că s-a făcut acum stadionul și are loc acolo în peluză și a ieșit dl. Daniel Niculae și a zis că ‘Vivi să-și vadă de lupii lui’. Eu i-am răspuns și i-am zis că dacă aș fi malițios i-aș spune să-și vadă și el de păsările lui. El m-a făcut rasist, dar eu m-am gândit la pescăruși la porumbei, la egrete, că tot vin din Deltă. (…) Dar dacă l-a mâncat ca să spun așa… 

Eu am spus un lucru normal care se întâmpla. Vezi acum unde sunt cu Mutu? Se bat acolo la play-off. Și mie îmi plăcea Miță să-mi spună poezi, dar nu era din filmul ăla. Păi ce să-i spună Miță în vestiar lui Săpunaru? ‘Băi, vezi că facem astăzi antrenament fizic!’ Și normal că îi va răspunde: ‘Haide bă lasă-mă’ ”, a spus Valeriu Răchită la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -