Victor Pițurcă nu crede declarațiile lui Becali privind controlul la FCSB: “Va reveni în forță, așa e Gigi. Trebuie să fie în prim-plan tot timpul”

FCSB e condusă de aproape 2 luni de Edi Iordănescu, care a primit mână liberă la club, lucru ce nu s-a întâmplat deloc în trecutul recent, atunci când Gigi Becali se implica activ în efectuarea echipei și schimbărilor în teren.

Victor Pițurcă, antrenor care a pregătit FCSB-ul patronat de Becali, nu crede că lucrurile vor rămâne calme la echipă. Fostul selecționer crede că Gigi Becali nu va rezista să nu dicteze pentru propriul club, totul fiind o chestiune de timp.

”Eu nu cred că se va întâmpla asta niciodată (n.r. Becali să nu se mai implice). Sigur, mă bucur pentru Edi Iordănescu, dar, în același timp, cred că Gigi va reveni în forță. Eu văd două scenarii aici.

Eu îl cunosc foarte bine pe Gigi. Dacă va merge bine echipa, nu îi va conveni foarte mult, iar dacă merge prost echipa, poate să revină el.

Așa e Gigi. El trebuie să fie în prim-plan tot timpul. El era cel mai fericit atunci când conducea el. Când echipa câștiga, el era foarte fericit. Acum nu știu dacă mai e chiar atât de fericit”, a declarat Victor Pițurcă pentru Prosport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -