Victor Pițurcă, despre meciurile naționalei U21: “A fost o tactică să adoarmă adversarul”

Victor Pițurcă, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 26 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciurile naționalei U21.

 

 

“Dacă mă iau de națională ar însemna să deranjez oameni, toți cei care muncesc, antrenorii, jucătorii, ei trebuie să-și analizeze propriile decizii și ei trebuie să le ia pe cele corecte. Eu zic că avem fotbaliști, echipa națională de tineret avea disponibilitatea să facă meciuri foarte bune la acest turneu. Avem jucători cu care poți face performanță, dacă aș fi eu acolo, poate aș spune că nu domnule nu avem jucători, dar eu zic că avem. La echipa mare, chiar dacă Kosovo are jucători buni, România ar trebui să o învingă.

Și Israel are câțiva jucători buni, dar suntem cam la același nivel cu ei. Elveția nu e Franța, nu e Italia, Germania sau Anglia. Putem să ne batem cu ei, nu mi se par de speriat. Este clar că e peste noi. Nu știu de ce ar trebui să ne fie teamă, mă uitam la jocul primei reprezentative și cred că la un moment dat se uitau cum joacă adversarul. Asta n-am înțeles-o.

Să nu faci marcaj, să nu acoperi terenul, asta n-am înțeles-o. Echipa Elveției jucând în ritm de tango, ei nu pasează rapid, din devieri, își făceau jocul, pasă stânga dreapta scurtă, tot timpul găseau culoar între linia de mijloc și fundași, asta n-am înțeles. Probabil a fost o tactică să adoarmă adversarul“, a spus Victor Pițurcă la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -