Andrei Prepeliță: “La Buzău am rămas doar cu 5 jucători, nu avem omogenitate!”

Gloria Buzău a rămas în puțini jucători după finalul sezonului trecut. Numai cinci a găsit Andrei Prepeliță sub contract cu echipa, acum fiind nevoit să caute variante. Din păcate pentru buzoieni, reunirea se va face mai târziu decât s-ar fi făcut în condiții obișnuite.

Andrei Prepeliță vrea să aducă la Gloria Buzău jucători cu care a mai lucrat în singura sa experiență ca antrenor, la Campionii FC Argeș, dar la care în acte era trecut pe altă funcție.

La Buzău au rămas doar cinci jucători, nu avem omogenitate, dar avem jucători cu care am mai lucrat și îmi va fi mai ușor să îmi formez grupul, relațiile de joc. Avem șase săptămâni până la începerea campionatului, e și o anumită licitație, sunt jucători care vorbesc și cu alte cluburi.

Nu aș vrea să intrăm în licitație, merg pe jucători cu care am lucrat, dar sunt și variante de jucători străini”, a spus Andrei Prepeliță la Metropola TV.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -