Adrian Iencsi: “A fost cu adevărat unic! Suporterii au reușit să ducă mai departe această echipă”

Adrian Iencsi, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 26 iunie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre spectacolul grandios organizat cu ocazia a 100 de ani de la înființarea clubului Rapid București.

“Ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă la Rapid este cu adevărat unic. Am rămas surprins de organizare, de tot ce s-a creat în jurul acestui moment, aceste centenar, pentru că trebuie să recunoaștem că este un moment extrem de important în istoria acestui club, un club deosebit, un club special, iubit de oameni de cultură, artiști, actori și mulți alții. Eu sunt persoana care până să intru în această familie nu îmi dădeam seamă ce înseamnă iubirea față de un club și față de o echipă de fotbal și față de suporteri.

Clubul Rapid are niște suporteri minunați și suporterii au reușit să ducă echipa mai departe și acest spirit frumos al echipei. Ieri am trăit clipe de emoție, emoție pe care nu mă gândeam vreodată că pot să le trăiesc. Sunt emoții de împlinire, de fericire și încă odată ceea ce a fost ieri pe stadion am resimțit în profunzime și am resimțit cu adevărat toate momentele pe care le-am petrecut la Rapid“, a spus Adrian Iencsi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți asculta, accesând link-ul de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -