Victor Becali, despre transferul lui Pitu la Girondins Bordeaux: “Contractul se semnează pe 5 ani. Era urmărit de mult timp”

Impresarul Victor Becali, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 25 ianuarie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre transferul lui Pitu la Girondins Bordeaux.

“Contractul va intra în vigoare după vizita medicală. Nici o echipă nu semnează cu un jucător de 20 de ani fără 5 ani de contract. Rămân și procente la Faru, eu nu pot să vă spun, dar rămân procente și la Farul. Hagi mereu a mers pe chestia asta să mai recupereze niște bani. Este și normal, asta este politica lui și mi se pare și foarte corectă.

Farul de aceea a și fost făcut, merge pe creșterea jucătorilor și când are oferte, Hagi de regulă nu se opune unui transfer. Tot timpul trebuie să existe o negociere pentru că este și normal, dar tot timpul nu s-a pus în calea jucătorilor, chiar și cu jucători care poate nu i-a convenit situația i-a lăsat oricum să plece.

Pitu era urmărit de mai mult timp, l-au văzut live de 6-7 ori. Acum, în perioada asta pentru că este o echipă care au șanse mari să promoveze, s-au gândit să facă și acest transfer.  

Girondins Bordeaux și-a revenit din problemele financiare, nu sunt echipe care aruncă cu zecile de milioane, deocamdată, dar în mod normal echipele care au trecut prin asta o vor lua încetul cu încetul. Lăsând la o parte Paris Saint-Germain care investește bani în jucători foarte scumpi și se bagă bani mulți, dar în principal se merge pe tineri echipele franțuzești și ei au o școală foarte bună”, a spus Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -