Nana Falemi, invitat special la Sport Total FM. “Vreau să fac pasul să antrenez la seniori, dar acum preocuparea mea e FC Nana Juniors”

Nana Falemi a fost invitatul special al emisiunii Fluier Final, cu Narcis Drejan și Vasile Constantin, unde fostul stelist a vorbit despre proiectul său, școala de fotbal FC Nana Juniors, despre planurile de dezvoltare a acesteia într-o academie, dar și despre fotbalul românesc.

Falemi a declarat că ținta lui este de a dezvolta o academie la cele mai înalte standarde, care să aibă și o echipă de seniori în final. De asemenea, fostul fotbalist vrea să antreneze la o echipă din fotbalul intern și a dezvăluit că a și fost contactat de Astra și FC Brașov pentru a prelua banca tehnică.

“Mai întâi trebuie să pun școala să meargă ca pe roate, să meargă foarte bine fără mine, deci mai am de muncit la proiectul ăsta și apoi voi merge în fotbalul nostru, cum ai zis. Ăsta ar fi pasul următor.

Proiectul meu trebuie să meargă foarte bine și încă mai e nevoie de timp, trebuie să dedic mult timp, probabil un an, sper că nu mai mult, pentru ca apoi să merg la seniori. Aboslut vreau să fac pasul ăsta, să antrenez la seniori. Am avut discuții cu Astra, cu Brașov. La Astra oamenii au fost foarte transparenți cu mine și am fi putut colabora în condițiile în care aveau șanse să rămână în Liga 2 și să nu se desființeze.

Altfel nu sunt căutat pentru că nu mi-am anuțat intențiile și preocuparea mea e la FC Nana Juniors, asta mă interesează acum și mă bucur că n-am dat curs celor 2 propuneri, pentru că așa am învățat despre cum se conduce un club, cum se formează, practic ceea ce fac eu acum e să formez o firmă, să dezvolt o afacere care să stea în picioare, să se susțină. Sunt zile în care stau să lucrez la calculator 8-12 ore”, a declarat Nana Falemi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -