Victor Becali, despre transferul lui Florin Tănase: “Să fii 2 ani la rând golgheter și să nu poți fi transferat, sigur că arată multe despre cât de slab e campionatul”

Florin Tănase ar putea prinde un transfer în China, la Shanghai Port, mai ales după ultimele discuții în contradictoriu cu cei din conducerea FCSB-ului, în special cu patronul Gigi Becali.

Totuși, se pare că lucrurile s-au mai calmat, iar transferul în Asia nu mai “ca și făcut”, așa cum declarase patronul Gigi Becali.

Victor Becali, cunoscutul agent FIFA, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre jucătorii pe care îi reprezintă, dar și despre eventualul transfer al lui Florin Tănase, care a ieșit de 2 ori golgheter al României, dar nu a putut fi transferat. Impresarul crede că această situație spune multe despre nivelul campionatului românesc și despre echipa națională, care nu mai are rezultate de ani buni.

“Am văzut că s-au supărat. Jucătorii ar trebui să se limiteze la problemele lor de joc, asta sunt problemele clubului. Sunt jucători care nu au primit salariul de foarte mult timp și nu au ieșit în presă sa facă public, nu spun nimic. Hagi și Gică Popescu când erau la Galatasaray se apropiau de 9-10 luni de neplată într-un an. Au avut probleme, dar s-a făcut o înțelegere cu banii de la UEFA și au rezolvat. N-au ieșit în presă că-s lucruri interne.

Jucătorii trebuie să joace. Poate a fost o ieșire nefericită a lui Tănase, dar știm că el era preferatul patronului, MM Stoica vorbea foarte frumos de el. Acum că nu s-a transferat, am spus de foarte multe ori, că nu s-a mai întâmplat de la Revoluție încoace ca un jucător să iasă golgheter de 2 ori și să nu putem să-l transferăm. Tănase nu a rupt contractul cu noi, că am văzut că asta s-a scris, nu s-a mai prelungit, n-a fost nicio propunere de prelungire, nici din partea lui, nici din partea noastră, pentru că pur și simplu nu ne merge împreună. Care e problema?

Avem o relație foarte bună, mi-aș fi dorit să facem acest transfer fără să câștigăm nimic, pentru el, că e un băiat care merită să prindă un transfer. Poate îi merge mai bine cu altcineva, să dea Dumnezeu. Nu știu cine îl reprezintă, nu m-am ocupat de transferul în China, nu știu de unde a venit oferta. Nu știu dacă se concretizează, dacă s-a făcut ceva, nu știu nimic.

Să fii 2 ani la rând golgheter și să nu poți fi transferat, sigur că arată multe despre cât de slab e campionatul. Naționala nu ne ajută, să spunem că nu mai avem rezultate la nivel de club, dar ne mai ajuta o calificare ceva, acum nu ne mai ajută absolut nimic”, a declarat Victor Becali.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -