Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, spune că FCSB e Steaua: “Eu nu voi prezenta CSA Steaua – Dinamo ca fiind eternul derby

Vlad Iacob este noul administrator special de la Dinamo, după ce Iuliu Mureșan a fost înlăturat din funcție, din cauza rezultatelor proaste ale echipei, totul culminând cu prima retrogradare din istorie a clubului.

În vârstă de 35 de ani, Vlad Iacob consideră că FCSB este Steaua, iar meciul din Liga 2 dintre Dinamo și CSA Steaua va fi doar un duel interesant, nicidecum eternul derby.

“FCSB este continuatoarea în plan sportiv a clubului Steaua, a clubului care a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni. Eu nu țin minte ca clubul deținut de Gigi Becali să fi retrogradat în ligile inferioare.

Duelul dintre CSA Steaua și Dinamo va fi unul interesant. Eu personal nu voi prezenta acel meci ca fiind Eternul Derby, în schimb sunt sigur convins că va fi un duel foarte interesant, deoarece e un duel între fosta echipă a Ministerului de Interne, împotriva acualei echipe a Armatei. Sper să avem o audiență cât mai mare”, a spus Vlad Iacob, pentru sport.ro.

Cine este Vlad Iacob?

Vlad Iacob deține un masterat în „Football Business” la Johan Cruyff Institute, în parteneriat cu FC Barcelona și este absolvent al Academiei de Studii Economice din București.

El a fost votat în unanimitate de Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948 ca administrator special.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -