Toni Petrea și-a dat demisia de la FCSB. Gigi Becali: “Eu i-am spus să mai stea, dar zis că va pleca”

FCSB are parte de un start de sezon extrem de slab, iar înfrângerea de aseară cu Rapid, scor 2-0, a umplut paharul pentru Toni Petrea, care a anunțat că își dă demisia.

“Toni Petrea a zis că pleacă. M-a sunat aseară și i-am spus că vorbim dimineața, la rece. Mi-a spus: «Nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. Dacă nu înțeleg, înseamnă că am o problemă. Mai bine plec, că poate se califică echipa».

I-am zis «Bine, Toni. Cum zici tu». Da, pleacă acum. Eu i-am spus să mai stea, dar zis că va pleca”, a declarat Gigi Becali la ProArena.

În acest sezon, cu Toni Petrea pe bancă, FCSB a remizat 1-1 cu U Cluj în prima etapă din Superligă și a pierdut cu Saburtalo Tbilisi, în deplasare, scor 1-0. Celor două rezultate li se adaugă și eșecul de aseară din Giulești.

Pentru moment, Gigi Becali spune că nu are un înlocuitor pregătit pentru funcția de antrenor.

„Deocamdată nu am înlocuitor. Am vorbit cu Vali (n.r.: Argăseală), iar 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Avem timp să identificăm. Și așa, la situația care e… Ce va fi, va fi. Pe bancă va fi staff-ul actual. Va sta Pintilii dacă e voie.

Mă consult cu oamenii să vedem cum e bine. Ar fi bine să vină un antrenor până joi. Eu știu că ne calificăm și antrenorul ar veni cu o victorie, ar veni pe cai mari”, a adăugat Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -