Victor Becali, despre echipa națională: “Suntem departe de a fi o echipă. Atmosfera e foarte importantă și nu știu cât de frumoasă e la națională”

România se află în fața unei duble importante, care o poate aduce mai aproape de calificarea la EURO 2024. Naționala antrenată de Edi Iordănescu va juca cu Israel, pe 9 septembrie, și cu Kosovo, pe 12 septembrie, ambele meciuri pe teren propriu.

Deși naționala se află într-o postură favorabilă, pe locul al doilea, cu 8 puncte, 2 mai puține decât liderul Elveția, Victor Becali crede că România nu trebuie să se considere calificată, pentru că rezultatele anterioare ale grupei au demonstrat că orice echipă se poate încurca cu oricare alta.

“Eu zic că nu suntem calificați, pentru că te poți încurca. Am putea fi în gragic, da. Suntem în grafic, dar nu suntem calificați. Asta cred eu. Că se poate cu orice echipă acum să te împiedici. Elvețienii nu s-au împiedicat cu noi? Că asta au făcut, trebuie să fim corecți. S-au împiedicat rău de tot, singuri și-au pus piedică. De asta zic că în fotbal se poate întâmpla orice. Dacă noi am câștiga 2 meciuri, am avea o opțiune. Dar trebuie să fim cu picioarele pe pământ până la sfârșit. Au fost, sunt și vor fi discuții despre convocare, de ce l-a convocat pe ăla, pe celălalt. Când vin la început, toți selecționerii ne spun că la ei vin jucătorii care joacă. Problema e că trebuie să și joace, că dacă ai mai mulți care nu joacă, n-ai ce să faci”, a declarat Victor Becali.

Impresarul spune că nu comentează lista convocărilor de la națională, însă crede că atmosfera din sânul echipei nu este una bună.

“Eu nu comentez, e responsabilitatea lui, își asumă responsabilitatea. Deocamdată suntem departe de a fi o echipă care să pună probleme. Tot ce a fost a venit întâmplător, cum a fost cu Elveția, dar poate să dea Dumnezeu să fie o echipă… Să știți că la echipa e foarte importantă și atmosfera și nu știu dacă e așa frumoasă la echipa națională, pentru că mai sunt jucători din ăștia care se cred jupâni, veterani, se cred nu știu ce. Nu cred că așa se poate crea o atmosferă bună la echipa națională. Dar eu vă spun că este foarte importantă la o echipă de fotbal atmofesra și aici e meritul antrenorului”, a declarat Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -