Laszlo Dioszegi a răbufnit după eliminarea din Conference League: “Cum să nu anulezi golul cu sistemul VAR? În schimb, au dat ofsaid unde n-a fost”

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe , a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 1 septembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre meciul din Conference Leagu împotriva celor de la Bodo/Glimt.

“Într-adevăr cred că am ieșit din competiție cu capul sus și pot spune că din minutul 30 am practicat un fotbal foarte frumos. Poate că am fost dominați în primele minute 30 de minute, dar după am înclinat balanța și cred că cu puțin noroc puteam să intră în grupele Conference League. Am revăzut de foarte multe ori faza cu încetinitorul și noi susținem acest lucru, că golul de 3-3 nu a fost ofsaid, dar golul 2 dat de ei, de Pelegrini, acolo a fost un gol foarte clar dat din ofsaid, nu știu cum se poate ca la meciurile internaționale VAR-ul nu intervine și se validează un gol cu care ne-a tăiat aripile, pentru că dacă rămânea doar 1-0, altfel rămânea balanța meciului.

Da, au o organizarea foarte bună în sânul clubului și eu cred că este un orășel de 50.000 de locuitori ca Sfântul Gheorghe, dar cred că nu exagerez că pe nicio casă nu lipsea steagul Bodo/Glimt, este un gest de admirație și chiar vrem și noi să facem asemenea chesti, să donăm steagurile echipei noastre la locuitorii care vor să afișeze steagul când avem un meci, pentru că așa de frumos este când ne plimbam pe străzile Bodo/Glimt și vedeam la fiecare geam steagul echipei. Se vede că locuitorii sunt alături de echipă trup și suflet i poate așa încetul cu încetul luăm și noi lucrurile bune cu tot ce se întâmplă în occiden”, a spus Laszlo Dioszegi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe platforma Spotify accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -