Valeriu Iftime: “Nimeni nu are viitor în fotbalul românesc de azi! Doar pierzi bani!”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 25 aprilie, pentru a discuta cu realizatorul Gabriel Maricescu, despre situația fotbalului românesc.

“Sunt câteva greșeli repetate împotriva noastră, nu știu dacă voite sau nevoite, eu nu am spus nimic de vreun anumit arbitru. Așa s-a întâmplat ca în meciul cu Galați să anuleze 2 goluri din ofsaid care nici nu știu dacă a fost, dar două goluri să se anuleze și să spui că a fost ofsaid și tu să nu vezi nimic. Ultima dată mi s-a dat gol din ofsaid, se vede pe televizoarele astea românești, nu îți trebuie cine știe ce tehnologie VAR, numai că nu mai era dl. Kovacs la VAR, trebuia să fie dânsul, dar a fost alt cineva. Toate sunt din greșelile VAR, adică sunt prea mult și prea anulate.

Când mai ești și ultimul și nu ești ajutat de nimeni e clar că punctele nu vin. În aceste condiții, când am un sistem creat, eu nu pot să mă lupt și singura mea variantă este să îi las pe toți, oricum eu viitor în fotbal nu am, și nu are nimeni viitor în fotbal în România la momentul acesta, doar dacă ești foarte ambițios, trebuie să treci prin asta și încerci să faci ceva, dar bani vei pierde continu, eu cred că în afară de două sau trei echipe, toți pierdem bani.

Dacă ai bani publici nu prea îți pasă, dar dacă ai bani privați chiar îți pasă și dacă dai două sau trei milioane de euro pe an pentru un orizont care este complet confuz și o situație în care simți că toată lumea greșește împotriva ta, sigur că trebuie să te predai și să spui: “lasă-mă în pace!”. După fiecare meci mi se pare adevărat că echipele mici nu au cum să fie prețuite, dacă mă chema Rapid, Steaua, FCSB, poate că era ceva sentimental, dar eu nu cred că cineva iubește FC Botoșani pentru că bunicii lui iubeau FC Botoșani“,a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -