Victor Becali, atac dur la adresa lui Yuksel: ,,Dacă era mare preparator fizic, era și el prin Turcia”

Victor Becali, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 2 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre acuzațiile lui Yuksel, privind transferul lui Cicăldău la Galatasaray.

,,Băiatul ăsta, Yuksel, dacă era mare preparator fizic, era și el prin Turcia. El vine în România, câștigă banii în România, își câștigă existența în România, și mai nou ține contabilitatea lui Galatasaray.

Băiatul ăsta a avut conflicte și pe la Steaua, și cu Hagi. Noi îi permitem băiatului ăsta și îi dăm atenția, pe care nu o merită. Am citit în presă că antrenorul Yuksel spune că Cicăldău costă sau nu costa o sumă de bani. Cicăldău costă atâția bani cu cât s-a înțeles Galatasaray cu Craiova. Atâta costă, nu cât vrea Yuksel sau cât vreau eu. De unde este antrenor Yuksel? Dumneavoastră șitiți că Yuksel este antrenor? (n.r.: este preparator fizic)” – a spus Victor Becali.

N.r.: Este greu să transferi un fotbalist de genul lui Cicăldău sau Moruțan, în condițiile în care vine și contra asta din România?

,,Este greu, deoarece noi nu mergem pe nicărieri. De exemplu acum a mai rămas CFR Cluj în Europa, cu puțină șansă, și bineînțeles că a avut noroc cu schimbarea de regulament, astfel eram acasă cu toții.” – a mai spus Victor Becali.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -