CSA Steaua și-a stabilit obiectivul sezonului: câștigarea Cupei României

Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, spune că obiectivul echipei de fotbal proaspăt promovate în Liga 2 este câștigarea Cupei României.

“Să aşteptăm să înceapă şi Liga a II-a. Eu zic că avem un lot foarte bun. Obiectivul de anul acesta va fi clasarea în play-off şi câştigarea Cupei României. Da, trofeul Cupei României. Este un obiectiv greu de realizat, dar asta ne dorim. Nu este o presiune pe Opriţa, el trebuie să îşi facă datoria de antrenor şi să obţină performanţe”, a declarat Bichir la Aeroportul Henri Coandă, unde l-a întâmpinat pe înotătorul David Popovici, revenit de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, potrivit Agerpres.

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1, pentru că regulamentu interzice acest lucru cluburilor care nu sunt societăți private. Comandantul spune că se caută soluții legale pentru a debloca această situație.

“Este un subiect pe care îl putem gestiona foarte bine, am venit şi am comunicat că momentan nu putem promova. Căutăm căile legale pentru a promova şi în momentul în care le vom găsi, vom veni şi vom comunica ceea ce avem de făcut. Analizăm toate căile legale Nu am găsit până acum o soluţie, le punem în balanţă pe toate, nu putem ieşi cu o comunicare oficială. Astăzi nu putem promova şi căutăm toate soluţiile legale”, a mai spus Bichir.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -