TURISM SPORTIV – Redescoperă Munții Baiului alături de Ștafeta Munților

Asociaţia Alpin Club PRO-MONT Bucuresti vă invită la cea de-a treia ediţie a Trofeului “PROMONT” din cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv “Ştafeta Munţilor” ediţia 2021, etapa, organizata în perioada 06-08 August 2021 în Munții Baiului.

Trofeul “PROMONT” se adresează atât membrilor cluburilor participante în cadrul Campionatului National de Turism Sportiv “Ştafeta Munţilor”, cât şi altor persoane care se vor putea organiza în echipe, participând alături de cluburi si beneficiind de aceleaşi activităţi.
Tabără de corturi va fi amplasata în vecinătatea cabanei Clăbucet Sosire la baza Pârtiei, înconjurată de pădure, zonă cu acoperire a rețelelor de telefonie mobilă.
Accesul se poate realiza astfel: DN 1 Bucuresti – Predeal – Cabana Clăbucet Sosire – sau calea ferata Bucuresti – Predeal sau din DN 1A, Vălenii de Munte – Săcele – Brașov – Predeal – Cabana Clăbucet Sosire;
Datorită faptului că acţiunea se va desfăşura sub incertitudinea Pandemiei(INCA) se vor respecta măsurilor de siguranţă împotriva COVID – 19, si vă vor fi aduse la cunoştinţă la şedinţa tehnică. Menţionăm ca NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE!
Este interzis a se face focul în zona taberei de corturi de către participanții la eveniment. Va exista o singură vatră mare de foc care va fi aprinsă și controlată de către organizatori(doar daca se va permite FOCUL de TABARA)
Categorii de concurs:
FAMILY – participă echipe formate din 3 persoane, minim un adult şi obligatoriu minim un copil cu vârsta de maxim 13 ani împliniţi;
JUNIORI – participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex, cu vârsta cuprinsă între 14 – 20 ani împliniţi;
ELITE – participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex și vârstă;
SENIORI – participa echipe formate din 3 peroane cu vârsta cuprinsă între 35-50 ani, indiferent de sex.
VETERANI – participă echipe formate din 3 persoane cu vârste peste 50 de ani, indiferent de sex;
FEMININ – participă echipe formate din trei fete, indiferent de vârstă;
OPEN – participă echipe formate din 3 persoane, indiferent de vârstă şi sex. Timpii sunt calculaţi ca timpi turistici si această categorie se punctează tot cu 500 puncte în clasamentul general al Ștafetei Munților.
Cazarea concurenților se va face la corturi, sub îndrumarea organizatorilor, iar pentru cei care doresc cazare la pensiunile din zona Predeal, acestea fiind dispuse pe o raza de 1-2 km de tabăra de corturi și se rezervă personal.

Afla mai multe despre acest eveniment accesand www.stafetamuntilor.ro

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -