Vasile Stângă, despre participarea României la EURO: “E o grupă foarte grea, ne ducem acolo la sacrificiu”

Naționala feminină de handbal a României intră în linie dreaptă pentru EURO 2022, unde va avea o grupă de foc cu Franța, Olanda și Macedonia de Nord. EHF, alături de statele organizatoare, a impus din nou regula vaccinării, astfel că mai multe jucătoare vor lipsi din lotul României, pe lângă cele accidentate.

Vasile Stângă crede că naționala antrenată de Florentin Pera are o misiune infernală la Campionatul European și spune că avem șanse doar în meciul cu Macedonia de Nord.

“E o grupă foarte grea și după regula asta tâmpită a EHF. Șansele noastre au scăzut enorm de mult, ne ducem acolo, nu știu, la sacrificiu. Nu pot să-mi dau seama care a fost explicația acestei reguli. În campionatele astea de Champions League, acolo se joacă fără această regulă, acum la EURO s-a impus. La Mondial se făceau teste, se țineau izolate. Eu cred că e o șmecherie și aici, nu știu la echipele nordice dacă și-au făcut toate analizele, adică vaccinurile. Cred că se va schimba ceva, e prea dură regula aceasta.

Eu mă mir că toate celelalte echipe nu se unesc și nu boicotează, să vedem ce fac. Asta e problema, că la celelalte echipe nu-s probleme, va fi foarte greu pentru noi. Pera va avea o misiune… Dar știți cum e, e și un motiv acum, că n-a putut să meargă cu toată echipa, face ce poate, nu poate nimeni să-i zică nimic. Poate pentru fete va fi o descătușare și vor juca foarte bine”, a declarat Vasile Stângă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -