Sorin Constantinescu: “Halep e victima unei escrocherii la nivel mare de tot. E o victimă a mafiei, WADA a mers la pont”

Sorin Constantinescu, unul dintre cei mai vechi specialiști în jocuri de noroc din România și afacerist, a comentat, în direct la Sport Total FM, cazul de dopaj al Simonei Halep.

După părerea acestuia, totul a fost premeditat, iar Halep este o victimă a sistemului. Potrivit omului de afaceri, WADA a mers la pont, iar sportiva nu este o trișoare, chiar dacă s-a descoperit că a folosit o substanță interzisă.

“Eu nu mă pricep, că nu-s analist sportiv, dar este evident pentru un om de rând că a fost o victimă a unei escrocherii la nivel mare de tot. WADA s-a dus la pont, pontul nu putea fi dat decât de cineva care știa. I-au administrat medicamentul, au sunat la WADA, ăia au venit și au găsit că e dopată. Eu sunt convins că Halep e o victimă a mafiei, că sunt miliarde de bani în joc. Așa e feelingul meu de depistat trișori, am prins foarte mulți, am fler”, a declarat Sorin Constantinescu.

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control anti-doping în timpul US Open și este supsendată provizoriu până la clarificarea situației. Sportiva riscă până la 4 ani de suspendare.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -