Vasile Stângă, despre arbitrajele din handbal: ,,Am vorbit cu unii care mai dau ȘPAGĂ. Arbitrii au interes”

Vasile Stângă, o glorie a handbalului românesc, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 24 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Daniel Nazare și Gabriel Maricescu, despre meciul “greșelile” intenționate de arbitraj de la HC Zalău – CS Oltchim Râmnicu Vâlcea.

,,M-a sunat Beligeanu, președintele clubului, ca să îmi dau cu părerea. Când am văzut așa ceva nu mi-a venit să cred, deci nu mi-a venit să cred că se poate arbitra în România la momentul actual în asemenea condiții. Erau pe vremuri asemenea cazuri, când erau niște arbitrii promovați și nu știau pe ce lume trăiesc, dar ăștia doi, Manea și cu Iliescu, și cu observatirul Belu, care este mare observator, domne, ce au putut să facă oamenii ăștia nu mi-a venit să cred. Ei aribitrează după alt regulament.

Ne mai mirăm că jucăm în Europa și suntem numai pe afară câte 2 minute, pentru că ei aplică regulamentul, orice împingere, orice tragere de tricou, nu mai vorbesc de fault la față, care este clar roșu. Ce să vă spun? Domne, sunt niște chestii de neacceptat. Eu îi înțeleg și pe cei de la Vâlcea, au făcut memoriu, sunt curios ce li se va întâmpla la arbitrii ăștia. Am înțeles că au trimis și la EHF, acolo este ca o informare să dea un semnal de alarmă cu ce se întâmplă în România cu arbitrajul. Deci este inadmisibil așa ceva! Asemenea cazuri mai sunt și la băieți, și la fete, deci este o junglă în arbitraj. 

Eu am mai vorbit cu unii care chiar mai dau șpagă la arbitrii, mă înțelegeți? Ce interes are cuplul acesta de arbitrii să fluiere în halul ăsta? Deci au un interes, nu se poate să greșească de atâtea ori pentru Zalău. Ei au un interes, nu se poate așa ceva”, a spus Vasile Stângă, pentru Sport Total FM

Rezumatul partidei a fost publicat de HC Zalău, acesta conține 28 de faze contestate:

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -